Waarom LOF HRM?

Interim HR advies en KAM ondersteuning voor het MKB!

Daarmee beschik je over je eigen full service P&O / KAM afdeling!

LOF HRM is opgezet door Albert Eppink, een gepassioneerd en ervaren HR-adviseur met jarenlange werkervaring in het technisch MKB op het gebied van de P&O met een specialisatie in de Kwaliteit-Arbo-Milieu.

Deze expertise zet LOF HRM graag voor jou in om je te ontzorgen. Dat kan op projectbasis maar als je dat prettig vindt, ook structureel.

Wat zijn je voordelen als je LOF HRM inzet?

Je eigen HR – KAM Professional altijd beschikbaar

LOF HRM levert oplossingen op maat voor alle P&O en KAM-zaken van jou als MKB-ondernemer. Ook als kleinere ondernemer kunt je zo direct beschikken over een HR-professional met de juiste kennis en ervaring, meewerkend als deel van jouw team of inzetbaar voor een project of advies, afgestemd op je branche en organisatie.


LOF HRM biedt je eigen afdeling personeelszaken, is altijd bereikbaar voor vragen en kan direct in actie komen! Wel zo handig als er flexibele werktijden zijn.

Aantrekkelijke tarieven & flexibiliteit in afname

Het brede aanbod van werkzaamheden en (gangbare)diensten van LOF HRM worden tegen marktconforme prijzen aangeboden en kunnen per uur, als eenmalig advies of adviestraject worden afgenomen. Contracten voor langere tijd of abonnementen zijn dus niet noodzakelijk.


Zo heb je wel de beschikking over een volwaardige HR-partner en maak je niet meer dan de noodzakelijke kosten.

Actuele kennis van de arbeidsmarkt en wet & regelgeving

Het P&O vlak kan dynamisch zijn, veranderende wet en regelgeving of wijzigingen in de cao kunnen grote invloed hebben op de bedrijfsvoering binnen je organisatie. LOF HRM volgt deze ontwikkelingen nauwlettend en kan je deze zorg uit handen nemen zodat jij je volledig kunt richten op de dagelijkse processen.


Door de ruime ervaring met vraagstukken op P&O en KAM gebied, komt LOF HRM snel tot de kern van het vraagstuk om vervolgens praktische oplossingen aan te reiken en te implementeren.

Wat kenmerkt de aanpak van LOF HRM?

Ondernemerschap

LOF HRM is als eenmanszaak, een ondernemer die begrijpt dat er budget- en tijdslimieten zijn. Binnen de gegeven kaders, zoekt LOF HRM naar passende en praktisch oplossingen, waarbij we gezamenlijk vaststellen waar de prioriteiten liggen voor het grootst mogelijke effect.

Schaalbaar

Gestructureerd of ad-hoc, van reorganisatie-vraagstukken tot ondersteuning bij een sollicitatiegesprek of de uitvoering van een RI&E. LOF HRM biedt HR-advies op maat voor jouw organisatie voor de tijd die per opdracht, week of maand nodig is. Dus geen abonnementsstructuur maar afgestemd op je vraag en behoefte.

Flexibiliteit

LOF HRM is niet alleen beschikbaar tijdens kantooruren maar ook daarbuiten.
Wel zo prettig als er flexibele werktijden zijn binnen je bedrijf.

De letterlijke betekenis van “LOF”

“Iedere situatie en elke bedrijf is anders en in elk bedrijf werken verschillende mensen. Daarmee is elke bedrijf ook direct uniek. Een standaardoplossing of aanpak is dan ook vaak niet voldoende”.

LOF HRM weet dat uit eigen jarenlange ervaring en daarom stelt LOF HRM zich flexibel op om je diensten en ondersteuning te bieden die als maatwerk aansluiten bij de specifieke behoefte en wensen van jouw organisatie.

5

LOF HRM start daarom eerst met Luisteren.

Luisteren naar de vraag, het werkelijke doel, maar ook waar liggen de bedrijfs- en medewerkerswensen en mogelijkheden?

5

Aansluitend wordt gestart met het Ontwikkelen.

Bij het ontwikkelen of opzetten van een passend advies of praktische oplossing,  wordt beoordeeld wat daarvoor nodig is aan HR-kaders en HR-instrumenten om deze doelen te bereiken.

5

Tenslotte wordt gestart met het Faciliteren.

Faciliteren bij de invoering en borging binnen je bedrijf.

Ook gebruik maken van de expertise van LOF HRM?

Neem contact met mij op of stuur je vraag naar mij toe, dan bespreken we welke oplossing mogelijk is!